Nieuws
09 september 2009 - Jeroen de Hooge

Flickr nu officieel op de iPhone

De iPhone is een van de meest gebruikte cameras op Flickr. "But Flickr hasn’t really returned the love to iPhone users."

Nu dus wel. De officiële Flickr iPhone app is eindelijk beschikbaar en zorgt ervoor dat je heel eenvoudig foto's gemaakt met je iPhone kan geo-taggen en toe kan voegen aan jouw foto sets.

De Flickr app is gratis en te verkrijgen via de App Store. Verder is het ook mogelijk om vanaf je iPhone op foto’s en video’s van andere gebruikers te zoeken, comments toe te voegen of ze toe te voegen aan je favorieten. "It’s the probably the best Flickr experience for the iPhone so far, beating all those unofficial apps", aldus Stan Schroeder op Mashable.

Als ik op m'n iPhone in de App Store zoek zie ik de App er nog niet tussen staan. In de comments op het bericht bij Techcrunch is te lezen dat het in meer Europese landen nog niet beschikbaar is. Nog even geduld hebben dus...

Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.