Geruchten
01 april 2007 - Ron Smeets

Flash update maakt van je K800i een K810i

De K800i is een van de populairste Sony Ericsson modellen van het afgelopen jaar. Enkele maanden geleden heeft Sony Ericsson met de K810i een update van het toestel op de markt gebracht.

De K810i verschilt behalve qua keypad uiterlijk vooral op softwaregebied van de K800i. Meer menu thema's, een betere media speler, TrackID en een nieuwere Java versie zijn de belangrijkste verschillen.

Nu hebben verschillende gebruikers ontdekt dat de firmware van de K800i op relatief eenvoudige wijze ge-upgrade kan worden naar die van de K810i.

Niet met behulp van lastig uit te voeren en risicovolle (voor het toestel) hacks, maar gewoon door een paar dollar te betalen voor het downloaden van een firmwareupdate.

Er is wel een maartje aan deze update. De kans bestaat dat de toetsenbordverlichting van je K800i na de update met de software van de K810i niet meer helemaal goed werkt.

Via: EngadgetGerelateerde links:
Specs en foto's van de Sony Ericsson K850i opgedoken
James Bond K800i exclusief bij KPN
K800i binnenkort ook in bruin leverbaar
De GSM voor de echte blogger: Sony Ericssons K800i
Sony's eerste Cyber Shot camphones
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.