Nieuws
25 oktober 2010 - Ron Smeets

Flash support voor Windows Phone 7 op komst

De eerste Windows Phone 7 versie (en toestellen) hebben nog geen support voor Flash aan boord. Daar komt binnenkort (gelukkig) verandering in.

Tijdens de Adobe MAX ontwikkelaars conferentie heeft Adobe (nogmaals) bevestigd dat Flash ook voor Windows Phone toestellen uitgebracht zal worden. Wanneer precies, dat is nog niet duidelijk, maar laten we hopen dat het er in zit tegen de tijd dat Windows Phone 7 officieel in Nederland beschikbaar komt (met NL support bedoel ik dan), ergens medio 2011.

In het persbericht staat letterlijk: "With Flash Player 10.1 available on Android and Google TV today, BlackBerry platform, webOS, future versions of Windows® Phone, LiMo, MeeGo,and Symbian OS are also expected to support Flash Player 10.1" Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.