Nieuws
19 maart 2011 - Ron Smeets

Flash Player 10.2 voor Android beschikbaar

Het zat er al aan te komen, maar gisteren is de nieuwste update voor Flash Player, versie 10.2, in de Android Market verschenen. Geen echt grote veranderingen, maar wel weer een ietwat verbeterde performance. De update is ca. 4.2 MB groot en als je al een vorige versie van Flash op je Android toestel hebt staan, dan ontvang je automatisch een update melding.

Behalve deze update voor Android 2.2 (Froyo) en 2.3 (Gingerbread) is er ook een beta versie beschikbaar voor Android 3.0, de tablet versie van het Google OS.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.