Entertainment
12 maart 2014 - Ron Smeets

Flappy Bird maakt mogelijk een come-back

De beslissing van de maker om Flappy Bird met vervroegd pensioen te sturen leidde tot heel wat (overspannen) reacties wereldwijd. Dong Nguyen kon de spanning en alle aandacht niet meer aan en stopte daarom met zijn spelletje dat hem inmiddels meer dan 35.000 euro per dag opleverde.

Welnu, het gerucht gaat dat Nguyen denkt over een come-back voor het fladderende vogeltje. Als dat gebeurt dan zal er wel een waarschuwing in de zeer verslavende game zitten om regelmatig even pauze te nemen of iets anders te gaan doen.

Tsja, ik geef Nguyen geen ongelijk als hij Flappy Bird een nieuw leven zou schenken. Met de bedragen die hij er mee verdiende ben je snel 'klaar'. Overigens sprak hij uitgebreid met Rolling Stone over de game en zijn beweegredenen voor de ontwikkeling ervan.  

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.