Nieuws
28 januari 2011 - Ron Smeets

Fix voor Nexus S boot probleem binnen twee weken klaar

Enkele weken geleden bleek dat de Google Nexus S een irritante bug heeft waardoor het toestel, volledig willekeurig, soms na een minuut of in een gesprek drie de verbinding verbreekt en vanzelf opnieuw opstart.

Google erkende het probleem, waarover al heel wat weken geklaagd werd, toen ook en beloofde te gaan werken aan een oplossing.

Welnu, een van de Google medewerkers heeft nu een post geschreven (zie screenshot hieronder) op Google's eigen forum dat een update, met fix, voor het boot probleem, binnen een a twee weken uitgerold gaat worden. Goed nieuws voor de huidige NExus S eigenaren en hopelijk ruim op tijd voor de Nederlandse lancering van de Google Nexus S. Google-Forum-Nexus-S-Fix-post

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.