Geruchten
21 november 2010 - Ron Smeets

Firmware voor de Samsung i9200 (Galaxy S 2) uitgelekt

Dit weekend dook op het XDA forum een download link op van een firmware image voor de Samsung i9200, ofwel het typenummer dat volgens de geruchten bij de Samsung Galaxy S 2, een toestel dat deze zomer al in de geruchtenmolen verscheen, zou horen.

Aanvankelijk werd gedacht dat het om een Android 2.3 (gingerbread) versie van de firmware ging, maar enkele uren geleden bleek dat niet te kloppen (zie ook de screenshot hieronder)

Hoe dan ook, vooralsnog lijkt het dus wel een firmware image voor een nieuwe Samsung te zijn, mogelijk de Galaxy S 2 dus.  Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.