Nieuws
18 maart 2008 - Ron Smeets

Firmware versie 21 voor de originele N95 beschikbaar

Nokia heeft een nieuwe firmware versie (21.0.016) voor de originele versie van de N95 uitgebracht.

Op dit moment kunnen nog niet alle 'eerste generatie' N95's geupdate worden, maar dat zou binnen enkele dagen/weken opgelost moeten zijn. Heb je een N95, dan zul je dus even moeten proberen of die van jouw wel al geschikt is om geupdate te worden.

Met de nieuwste firmware versie kunnen eigenaren van een 'oudere' N95 (niet de 8GB versie dus) ook beschikken over de nieuwe functies die recentelijk aan de firmware van de 8GB versie toegevoegd zijn.

Denk aan Flash-Lite 3 en in-browser Flash support. Verder is de software ook weer een stuk stabieler dan de versie die tot nu toe verkrijgbaar was voor de N95.

Op het N95 User Forum kun je de complete changelog bekijken.Gerelateerde links:
Nokia N82 data blijft gehandhaafd bij firmware update
'NGage' en 'Music Store' update voor de N95 op komst
Firmware update voor de N95 in omloop?
Nokia N95 8GB krijgt firmware update
Nieuwste firmware voor de N95 is beschikbaar
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.