Nieuws
27 december 2009 - Ron Smeets

Firmware versie 2.1 voor de Nokia N97 komt nog dit jaar

Ik denk dat veel bezitters van een Nokia N97 blij zullen zijn met de mededeling dat de volgende (grote) firmware update nog voor het eind van dit jaar vrijgegeven zal worden.

Versie 2.1 is inmiddels al goedgekeurd door de Finse fabrikant en momenteel op weg naar de Nokia Update servers. Eerder deze maand gingen al geruchten dat deze update nog vóór de Kerst gereleased zou worden. Die deadline is dus niet gehaald. Ik ben benieuwd of het nu wel gaat lukken... Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.