Nieuws
27 januari 2009 - Ron Smeets

Firmware update voor de X1 op komst

Op het XDA developers forum is gepost over een op komst zijnde firmware update voor de Sony Ericsson X1 Xperia. Via-via kom je op deze Rapidshare link uit waar inderdaad enkele 'R2A' Firmware updates staan.

Helaas staat er voor Nederland alleen nog de Vodafone versie. De eerste berichten van Xperia gebruikers die de update al uitgevoerd hebben zijn positief. Het toestel zou sneller geworden zijn en dat is zeker geen overbodige luxe.

Hopelijk wacht Sony Ericsson niet al te lang meer met de officiele release van deze update.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.