Geruchten
01 mei 2007 - Ron Smeets

Firmware update voor de N95 in omloop?

Naar het schijnt heeft Nokia al een nieuwe Firmware Update voor de N95 uitgegeven.

Het gaat om versie 11.0.026 die via de Nokia Software Updater (installeren op je PC) verkrijgbaar is en 112Mb groot is. Dit kun je althans uit onderstaande posting van Howardforums concluderen.

De reacties op de posting verschillen van 'gelukt' tot en met 'ik kan niks vinden'. Zelf heb ik nog geen tijd gehad om het te proberen, maar als iemand het weet, dan hoor ik het graag.

"Dear Updaters

We are pleased to announce a new software release for the Nokia N95 available through the Nokia Software Updater.

Due to potential backup/restore incompatibilities, we strongly recommend synchronising your Calendar details before updating your software.

Version 11.0.026 is available for most product codes, but please note that not all operator variants are included yet. These will be added as soon as they are available.

Warm regards,

The Nokia Software Updater team"Gerelateerde links:
Eerste foto's van de Nederlandse Nokia N95
Nokia Nederland: N95 20 April in de winkel
Flash update maakt van je K800i een K810i
Nokia N95: verbazingwekkend licht maar toch te dik
N95 wordt dé smartphone van 2007
Maak van je standaard N73 een 'Music Edition'
Nokia opent website voor firmware updates
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.