Nieuws
10 juni 2009 - Ron Smeets

Firmware update v110.48.125 voor de Nokia E75 uitgerold

De afgelopen dagen werd op diverse plaatsen al gesproken over een op handen zijnde firmware upgrade voor de Nokia E75. Ik heb zojuist die van mij bijgewerkt dus dat betekent in ieder geval dat Nokia de nieuwe firmware nu ook voor Nederland beschikbaar gesteld heeft.

Mocht je toestel over een provider SIM-lock beschikken dan kan het zijn dat die pas later geupgrade kunnen worden.

Wat er precies gewijzigd of verbeterd is na deze upgrade kan ik nu nog niet echt zien. Ik lees her en der in ieder geval dat de E-Mail client vernieuwd is (versie 2.0.5) en ik merk zelf dat het navigeren door de menu's nu iets sneller (soepeler) verloopt.

Mochten andere E75 bezitters hun toestel ook al geupgrade hebben (of dat nu gaan doen) en komen jullie andere nieuwe of verbeterde zaken tegen, reageer dan.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.