Nieuws
04 december 2008 - Ron Smeets

Firmware 31.0.014 voor de Nokia N95

Als je een van de vele Nederlanders (of Belgen) bent met een eerste versie van de N95 (dus niet de 8GB) dan is de kans natuurlijk groot dat je na afgelopen dinsdag besloten hebt om het toestel binnenkort (of bij je volgende abonnementsverlenging) in te ruilen voor de N97.

Helaas zal het nog een tijdje duren (ik verwacht Mei/Juni 2009) voor dat Nokia's nieuwste multimedia topper in de winkels ligt.

Tot die tijd moet de 'oude' N95 het dus nog even uithouden en dan kan het handig zijn om af en toe de firmware te updaten.

Enfin, zo'n nieuwe firmware update is vandaag dus gespot. Versie 31.0.014 kun je via Nokia Software Update downloaden en installeren.

Wat er precies gewijzigd en/of gefixed wordt met deze update is nog niet bekend. De eerste change-logs moeten nog online verschijnen en ik heb helaas zelf geen oude N95 meer voor handen.

Via: Jassp

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.