Nieuws
31 januari 2010 - Ron Smeets

Firmware 21 voor de N97 vanaf 1 Februari beschikbaar

Morgen, 1 Februari, zal Nokia firmware versie 21.0.045 voor de N97 vrijgeven, zo meldt het forum van DailyMobile. De update, die in de loop van de ochtend online gaat, zal in eerste instantie bedoeld zijn voor SIM lock vrije toestellen. De operator versie's volgen later.

Doordat men bij Nokia nog wat extra tijd nodig heeft voor tests zal de Over The Air versie ook iets later online gaan.

Wil je dus je SIMlock vrije N97 op 1 Februari direct voorzien van de neuwste firmware, dan moet je dat via de Nokia Software Updater doen. De volledige lijst met verbeteringen en andere aanpassingen is nog niet beschikbaar. Wat wel al bekend is staat hieronder:
- Stabielere belfunctie
- Soepelere touchscreen scroll functie en -bediening
- Verbeterde Browser
- Verbeterder Muziekspeler
- Verbeterde video en foto weergave

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.