Nieuws
02 januari 2010 - Ron Smeets

Firefox Maemo versie RC1 nu beschikbaar

Op Kerstavond werd bekend dat de lancering van de eerste definitieve versie van Firefox Mobile (aka Fennec) nog voor het eind van 2009 zou plaatsvinden. Weliswaar alleen voor de Nokia N900 (en andere Maemo devices), maar goed.

Welnu, ze hebben zich bij Mozilla deels aan hun woord gehouden. Sinds 31-12 is namelijk de RC1 (Release Candidate 1) versie beschikbaar voor iedereen die een Maemo device heeft. Downloaden kan hier. Mocht je al een beta versie geinstalleerd hebben, dan ontvang je automatisch een update bericht.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.