Nieuws
10 november 2009 - Ron Smeets

Firefox Maemo beta nu beschikbaar

Ruim een week geleden dook er al een demo video op van de nieuwe mobiele Firefox browser voor Maemo. Vanaf vandaag is de beta versie te downloaden.

Nu zijn er natuurlijk nog niet veel mensen die al met een Nokia N900 rondlopen, maar hij werkt ook op de N810 Tablet van de Finse fabrikant. Helaas is die natuurlijk ook niet in grote aantallen verkocht, maar goed, iedereen die een Maemo toestel heeft kan nu dus die nieuwste mobiele Firefox browser downloaden (download link openen vanaf de N900 of N810).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.