Nieuws
01 oktober 2011 - Ron Smeets

Firefox 8.0 beta voor Android

Amper drie dagen na de release van Firefox versie 7.0 voor Android hebben de Mozilla ontwikkelaars de volgende beta versie alweer losgelaten ;-)

Voor de liefhebbers; Firefox 8.0 Beta voor Android is dus vanaf nu te proberen. Je kunt hem gewoon in de Android Market vinden.

Bij de nieuwe features voor Versie 8.0 horen onder andere de Twitter Search (zoeken op #hashtags en @twitternamen), Master Password Support en Home Screen Bookmarks. Omdat het een beta release is vragen de boys van Mozilla natuurlijk ook om feedback (bugs en zo ;-))).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.