Nieuws
16 januari 2006 - Ron Smeets

Finse president was er vroeg bij

Met vroeg bedoelen we hier SMS-en, voodat jullie de verkeerde gedachtes krijgen ;-)

Tanja Halonen heeft, naar nu blijkt, 6 jaar geleden het huwelijksaanzoek van haar huidige man per SMS met 'ja' bevestigd. Zo is te lezen in een artikel op CNN over de Finse verkiezingen.

De reden hiervoor was dat ze toen, net als nu, midden in een verkiezingscampagne verwikkeld was en ze niet wilde dat iemand 'lucht' kreeg van haar privébeslommeringen en er mee naar de pers zou stappen.

SMS, zo wist zij toen al, was een stuk driscreter, hoewel ook een stuk minder romantisch dan de traditionele kniebuiging met ring in de hand. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.