Entertainment
29 maart 2011 - Ron Smeets

Finse Angry Birds kampioenschappen (video)

In Finland is 't het grootste deel van het jaar koud en donker. Ik kan mij daarom goed voorstellen dat de Angry Birds verslaving onder de lokale bevolking daar nog grotere vormen aanneemt dan in de rest van de wereld ;-)

Afgelopen weekend werden zelfs de Finse kampioenschappen Angry Birds georganiseerd. Hieronder een videoverslag daarvan. Misschien dat iemand op het idee komt om dit ook in Nederland te gaan organiseren (als dat niet al in gang gezet zou zijn ;-))

Zoals je in deze video kunt zien was er behoorlijk wat (media) belangsteiing voor deze Finse wedstrijd ;-) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.