Entertainment
02 oktober 2006 - Ron Smeets

Films op flash cards voor GSM's

Dit is niet de eerste keer dat dit idee het nieuws haalt. Sony gaat een aantal films uitbrengen op 128Mb flash-card formaat, speciaal voor mobieltjes.

Schijnbaar hebben ze bij Sony nog steeds niet door dat er vrijwel nietmand is die een film zal kijken op een postzegel-dispay van een GSM. Laat staan dat men er voor gaat betalen.

Wanneer de films uit gaan komen en wat ze moeten gaan kosten is nog niet bekend, maar in het bericht van zo'n 10 maanden geleden werd gesproken over 20 dollar per film. Gezien de gemiddelde prijzen van DVD's tegenwoordig zal dat wel niet meer kloppen.Gerelateerde links:
Strijd om mobiele bioscoopfilms in Italie
Film 10 dagen na bioscooprelease al op je GSM
Film kijken op je mobiel is 'Godslastering'
Films voor je mobiel op memorycard
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.