Entertainment
24 april 2007 - Ron Smeets

Filmen met de N95

Ik was gisteren aanwezig bij een presentatie van Steve Ballmer en hoewel dat natuurlijk geen mobiel nieuws is heb ik daar wel van de gelegenheid gebruik gemaakt om even met mijn N95 een filmpje te kieken van Microsoft's topman.

Zie hier het resultaat, gefilmd op de een na hoogste kwaliteit, 'TV normale modus' (640x480, 15fps), binnen tegen het licht van het podium in zonder gebruik te maken van extra belichting.

Hieronder (na de klik) staat de Youtube versie. Het origineel, de 640x480 versie dus, kun je hier zien: 'Gefilmd met de Nokis N95'.Gerelateerde links:
Korte intro N95
Eerste foto's van de Nederlandse Nokia N95
Nokia Nederland: N95 20 April in de winkel
Eerste 5 megapixel foto van de N95 online
52 Seconden met de N93: The Movie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.