Nieuws
16 juni 2010 - Redactie StyleCowboys

Filevorming in T-Mobile's 3G netwerk opgelost

De afgelopen weken is T-Mobile al enkele malen in opspraak geraakt vanwege de slechte ontvangst van het 3G netwerk. Na de vele klachten heeft T-Mobile enkele weken geleden eindelijk officieel schuld erkent en de belofte gedaan om nog dit jaar de problemen op te lossen.

En met succes, als we de berichten van T-Mobile mogen geloven, want: "het mobiel internet verkeer is weer op normaal niveau." Zo laat de Telecom provider op haar eigen website weten. De locaties waar de meeste problemen werden ondervonden zouden als eerste aangepakt zijn en daarnaast is de capaciteit op de meeste plaatsen ook nog eens sneller dan gepland verdubbeld.

Door deze noodgedwongen uitbreiding loopt de Telecom provider een beetje voor op eigen schema en laat ons dan ook met trots weten dat meer dan de helft van de dit jaar extra te bouwen zendmasten al succesvol in het netwerk geactiveerd zijn. Verder zegt T-Mobile dat de capaciteit uitbreidingen in positieve zin effect zullen hebben op de klanten die eerder wél problemen met het 3G netwerk ondervonden. En om het vertrouwen van de klant nog net een stukje verder te herstellen, zullen ze bij T-Mobile de komende tijd doorgaan met uitbreidingen om ook in de toekomst aan de stjging van het mobiel datagebruik door haar klanten te kunnen voldoen.

Echter zijn over 1 á 2 weken pas ALLE werkzaamheden om de capaciteit in het 3G netwerk uit te breiden gereed. Maar nu al is de tijdelijke filevorming op het 3G netwerk opgelost. Mocht je als T-Mobile gebruiker in het verleden problemen ondervonden hebben, schroom dan niet om alsnog 2 maanden gratis internet ter compensatie aan te vragen.

Tenslotte ben ik zelf geen T-Mobile gebruiker, dus ik vraag me eigenlijk wel af of dit slechts mooie praatjes zijn, of dat de problemen nu dan ook echt opgelost zijn. Ik zou dan ook graag van de T-Mobile klanten onder de lezers willen horen of jullie de verbeteringen al merkbaar zijn. Reageer maar!

Over de auteur: Redactie StyleCowboys
 
De redactie van Stylecowboys is te bereiken via redactie@stylecowboys.nl