Nieuws
12 november 2005 - Ron Smeets

Files bekijken en vermijden met je Smartphone

Iedereen heeft ze wel eens gezien en ze duiken steeds vaker op, de verrkeerscamera's langst provinciale- en snelwegen. In de VS heeft Vizzion Inc een dienst gelanceerd waardoor weggebruikers de beelden van die camera's op hun mobieltjes kunnen bekijken.

Als je een GSM hebt met een GPS ontvanger, dan kan Traffic Vizzion automatisch de beelden van de dichtsbijzijnde camera's tonen zodat je snel kunt zien of de weg voor je ook over enkele kilometers nog filevrij is.

Kijk hier voor een uitgebreide foto-demo van het systeem.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.