Nieuws
24 december 2008 - Ron Smeets

Fijne Kerstdagen !

Het is weer de tijd van het jaar waarin we elkaar overladen met kado's, gelukswensen en heerlijke etentjes. Dat zal ook dit jaar niet anders zijn, toch?

De afgelopen dagen heb ik, op zoek naar de laatste kado's en andere boodschappen, diverse winkelcentra bezocht maar aan de kassa's was nog weinig of niets te zien van de dreigende economische- en huidige krediet crisis ;-) En dat is maar goed ook.

Namens het hele Mobile Cowboys team wensen wij al onze relaties en lezers een bijzonder fijn Kerstfeest, hopelijk ook met veel nieuwe mobieltjes en andere leuke gadget's ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.