Toestellen
13 mei 2006 - Ron Smeets

Fiat in de GSM business

Ja, jullie lezen het goed. Steeds minder consumenten kopen nog een Fiat, dus, zo moeten ze in Turijn gedacht hebben, duiken we maar in een markt die wel nog groeit: mobiele telefoons.

Zo op het eerste gezicht zien de toestellen die eind deze maand uit gaan komen er bijzonder fraai vormgegeven uit, maar dat mag je van een Italiaans merk ook wel verwachten.

Als we de foto's moeten geloven, dan komen er 4 modellen tegelijkertijd op de markt. Daarbij zitten onder andere een cam-, music- en smartphone en ongetwijfeld zullen alle toestellen voorzien zijn van Bluetooth. In maart van dit jaar kondigde de automaker namelijk nog een samenwerkingsverband met Microsoft aan, Blue & Me, waarbij onder andere alle auto's van Fiat voorzien worden van Bluetooth.Gerelateerde links:
Fiat en Microsoft denken ook aan verkeersveiligheid
Ringtones voor je Auto
Bestuur je auto met je GSM
Auto openen met je GSM en reservesleutel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.