Toestellen
27 april 2012 - Ron Smeets

#FFGLBS: Win een Alcatel ONE TOUCH ULTRA 995 smartphone

Vanmiddag is het weer, zoals aangekondigd, tijd voor een nieuwe Friday Free Gift Lucky Bastard Show (#FFGLBS). Vandaag maak je kans op een van de vijf Alcatel ONE TOUCH ULTRA 995 Android smartphones die we, in samenwerking met Alcatel ONE TOUCH, weggeven.

Retweet dit bericht voor 15u00 en zorg dat je @mobilecowboys en @ALCATEL1touchNL volgt. Kort na 15u00 maken we hier en op twitter de vijf winnaars bekend. Succes!

De Alcatel ONE TOUCH ULTRA 995 is een lekker plat toestel (9.75mm) en heeft een leuke en gemakkelijk te bedienen 3D User Interface. 

Films en internet zien er geweldig uit op het haarscherpe capacitieve touchscreen van 4,3 inch met een resolutie van 480x800 pixels en 16 miljoen kleuren. Het toestel wordt standaard geleverd met een micro-SD-geheugenkaart van 4 GB (en is geschikt voor geheugenkaarten tot 32 GB), zodat je voldoende ruimte hebt voor films, muziek en nog veel meer. Je krijgt een FM-radio met RDS en Shazam voor het identificeren van nummers waarvan je de titel niet kent. Op de telefoon kun je snel en vlot gamen. Asphalt 5 en Bebble zijn al voor je geïnstalleerd terwijl er nog eens 450.000 games en apps beschikbaar zijn via Google Play. Dankzij de antivirussoftware van AVG ben je prima beschermd tegen schadelijke apps. Standaard wordt het toestel geleverd met Android 2.3 (Gingerbread) maar deze zomer zal ook een upgrade naar Android 4.0 (ICS) beschikbaar komen.

De 5-megapixelcamera is uitgerust met een krachtige led-flitser, autofocus en touchfocus. Je kunt er haarscherpe 720p HD-video’s met 30 fps mee maken. De voorkant is uitgerust met een VGA-camera voor videogesprekken. Voor meer info over ALCATEL ONE TOUCH in Nederland kun je natuurlijk ook de Facebook fanpage 'liken'.

UPDATE (15u15): De vijf winnaars zijn bekend en hebben allemaal al een DM (via Twiiter) met instructies ontvangen. Dit zijn de vijf Lucky Bastards die binnenkort met een Alcatel ONE TOUCH ULTRA 995 zullen rondlopen ;-)

@marchelgeboers
@RRRach_
@Marion_bloem
@KarlPauwels
@freakingx

Gefeliciteerd allemaal en voor wie niet gewonnen heeft:Better luck next time! Binnenkort zal zeker weer een nieuwe #FFGLBS gehouden worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.