Nieuws
07 oktober 2011 - Ron Smeets

#FFGLBS: Win een ALCATEL ONE TOUCH 990 Android smartphone

Vandaag kun je in onze Friday Free Gift Lucky Bastard Show, #FFGLBS, kans maken op een van de vijf ALCATEL ONE TOUCH 990 Android smartphones die we, samen met ALCATEL ONE TOUCH weggeven.

Retweet dit bericht voor 15u00 en zorg dat je @mobilecowboys en @ALCATEL1touchNL volgt. Kort na 15u00 maken we hier en op twitter de vijf winnaars bekend. Succes!

De ALCATEL ONE TOUCH 990 is een Android smartphone die vooral in het oog springt vanwege de combinatie tussen behoorlijk complete specs met een zeer zacht prijskaartje van €99,99 (prepaid). KPN heeft momenteel zelfs een prepaid actie waarbij het toestel al voor €69,99 wordt aangeboden.

Zeker voor een Android smartphone met een 3.5 inch capacitief HVGA touchscreen display, 5 megapixel camera met LED flitser en autofocus, A-GPS, WiFi, een 2GB microSD geheugenkaart en quad band GSM met 3G en HSDPA support.

Dankzij de 1300mAh accu kent het toestel een (maximale) stand-by tijd van 550 uur of 6 uur beltijd. Daarnaast kun je ook tot 10 uur muziek luisteren op één acculading. Omdat het oog ook wat wil zijn de zijkanten van het toestel met chroom afgewerkt. Daarnaast kun je natuurlijk ook van alle Android applicaties profiteren om, bijvoorbeeld, je sociale netwerken te updaten. Standaard worden 20 applicaties vooraf alvast geinstalleerd. Kortom, qua prijs-kwaliteit een prima Android smartphone. En al helemaal als je hem gratis kunt winnen ;-) Meer info over ALCATEL ONE TOUCH in Nederland en de lopende acties kun je hier vinden en natuurlijk is ALCATEL ONE TOUCH ook op Facebook te volgen.

UPDATE (15u48): We hebben vijf winnaars:

@marijkevbeurden (Marijke van Beurden)
@JoeyGeerts (Joey Geerts)
@Funtje (Fleur)
@kulderij (Bas Kulderij)
@Woeterr (Wouter Hooghiemstra)

Alle prijswinnaars gefeliciteerd! Jullie hebben al een DM ontvangen via Twitter met de verdere instructies!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.