Nieuws
09 september 2010 - Ron Smeets

FFGLBS met 6 x Mio GPS Car Kit voor iPhone en iPod Touch

Het is alweer een tijdje geleden dat Mobile Cowboys een Friday Free Gift Lucky Bastard Show (FFGLBS) organiseerde maar morgen (10 September) is het weer zover, speciaal ter gelegenheid van mijn eigen verjaardag ;-)) Deze keer geven we in samenwerking met Mio zes Mio GPS Car Kit's voor de iPhone en iPod Touch ter waarde van €99,99 weg.

Om kans te maken op een van de zes Mio GPS Car Kit's moet je @mobilecowboys via twitter volgen en het bericht dat morgenmiddag om precies 12u00 hier op Mobile Cowboys online verschijnt retweeten via je eigen twitter account. Wil je ook op de hoogte blijven van het Mio nieuws, dan kun je @miobuzz eventueel ook gaan volgen.

De Mio GPS Car Kit is een handige houder met een ingebouwde GPS versterker voor de iPhone en iPod Touch. het is zelfs de eerste houder / car kit die compatible is met de iPhone 4. Verder werkt hij ook in combinatie met de iPhone 3G(S) en de 2e generatie van de iPod Touch. De GPS Car Kit is bovendien compatible met de meeste navigatie applicaties voor de iPhone en iPod Touch (TomTom, Motion X, Navigon, Sygic Mobile Maps, Sygic AURA, iGo en Ndrive).

Verder heeft hij ook een ietwat krachtigere luidspreker dan de gemiddelde iPhone of iPod Touch zodat je de gesproken navigatie aanwijzingen beter zult horen. Met de draaiende houder en zuignap kun je de iPhone of iPod touch in zowel staande als liggende houding aan het raam of op het dashbord van je auto bevestigen. Ow ja, en als je een case (hard of soft) om je iPhone of iPod Touch hebt dan past hij ook gewoon in de Mio GPS Car Kit. Mio-GPS-Car-Kit-Front Mio-GPS-Car-Kit-Back-View Mio-GPS-Car-Kit-Tilt-Right

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.