Toestellen
29 januari 2007 - Ron Smeets

Ferrari uitvoering van de RAZR

Het nieuwe F1 seizoen staat al weer bijna voor de deur. Eerder zagen we al een aantal McLaren toestellen van Vodafone en nu komt Motorola met een Ferrari uitvoering van de nieuwste RAZR versie, de MAXX V6 die deze week onder andere in Europa al in de winkels zal liggen.

Het toestel is uitgevoerd in glanzend zwart met het gele Ferrari logo op de voorzijde. Andere Ferrari kenmerken zijn de afbeelding van F430 motor op het externe display, een Ferrari bolide op het interne display en het karakteristieke motorgeluid telkens als je de Ferrari RAZR aanzet.

Verder heeft het toestel de specs van de laatste RAZR versie, dus inclusief 3G (HSDPA) support, 2MP cam, VGA videotelefonie cam, Bluetooth 2.0, USB 2.0 en microSD geheugenkaart.

De prijs is met 490 Euro (zonder abo) echter wel wat aan de hoge kant.Gerelateerde links:
Drie McLaren Mercedes toestellen van Vodafone
Tattoos moeten de RAZR weer populair maken
Limoenkleurige RAZR
Populaire RAZR V3i in drie nieuwe kleuren
Voormalig Gizmondo eigenaar splijt Ferrari doormidden
Ferrari MP3 speler van Oregon Scientific
Meer Ferrari modellen van Vodafone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.