Toestellen
19 januari 2006 - Ron Smeets

Ferrari MP3 speler van Oregon Scientific

Voor de Michael Schumacher fans heeft Oregon Scientific een Ferrari design MP3 speler ontworpen. Mocht je er over denken om 'm aan te gaan schaffen, zorg dan wel dat je genoeg geld meeneemt naar de winkel. Hij kost namenlijk $1798 dollar, zoals op de Chinese site te zien is.

Daarnaast valt daar ook uit af te leiden dat ie 1GB opslaggeheugen heeft een USB 2.0 aansluiting en geschikt is voor MP3, WMA, WMA DRM9 en WAV audio.Gerelateerde links:
Meer Ferrari modellen van Vodafone
Lamborghini ook in de mobiele PC's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.