Toestellen
29 maart 2007 - Ron Smeets

Ferrari GSM van Vertu

Ter ere van de 60e verjaardag van de Italiaanse sportauto fabrikant brengt luxe GSM maker Vertu een limited edition Ferrari GSM uit, de Ascent Ferrari 1947.

Het toestel is natuurlijk uitgevoerd in aluminium en Ferrari rood, met zwart lederen accenten. Natuurlijk ontbreekt ook het stijgerende paard niet. De achterzijde van de GSM bestaat deels uit een model van het karakteristieke aluminium rempedaal van een Ferrari.

Er worden in totaal 1947 genummerde exemplaren van deze Ferrari GSM gemaakt. Hij komt ergens in Juni op de markt maar de prijs is nog niet bekend gemaakt.

Meer foto's:Gerelateerde links:
Vertu Constellation voor de 'kleine' beurs
Slangenmobieltje van 250.000 Euro
Vertu Race Legends colectie is compleet
Luxe GSM's voor racefans
Meer Ferrari modellen van Vodafone
Ferrari uitvoering van de RAZR
Voormalig Gizmondo eigenaar splijt Ferrari doormidden
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.