Nieuws
29 april 2006 - Ron Smeets

Feliciteer de koningin per SMS

Vandaag vieren we Koninginnedag. Voor diegenen die zelf niet naar Almere gaan of kunnen om Hare Majesteit persoonlijk te feliciteren hebben we goed nieuws.

Speciaal voor haar verjaardag heeft het organisatiecommitee een SMS service in het leven geroepen.

Je kunt vandaag je persoonlijke gelukwensen SMSen naar 4040. Oh, het berichtje moet natuurlijk wel beginnen met HM want we willen natuurlijk niet breken met het protocol. . .

De SMS service kan ook gebruikt worden om mobiele videoclips te bekijken van de route die de koningin door Almere aflegt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.