Toestellen
26 mei 2006 - Ron Smeets

Felgekleurde RAZR rip-off van Sanyo

Ah, weer een RAZR look-a-like uit Azie. Onder het motto: beter goed gejat dan slecht ontworpen heeft Sanyo, bij ons niet echt bekend op de toestelnmarkt, een felblauwe RAZR-kloon uitgebracht in de VS.

Meer dan een look-a-like is het echter ook niet. De Sanyo Katana moet het namelijk doen met een eenvoudige VGA cam. Blutooth hebben ze bij Sanyo er wel ingebouwd, maar dat ging dan weer ten koste van 2.5G (EV-DO) support .

Aan de binnenzijde zit wel een 2.2inch QVGA display zodat je je contacts en SMSjes in ieder geval goed kunt lezen want browsen of andere fancy features zijn niet aan de Katana besteed.

Het toestel wordt exclusief uitgebracht voor Sprint en zal het toch vooral van z'n uiterlijk en de stralend blauwe kleur moeten hebben.Gerelateerde links:
Siemens komt met RAZR look-a-like
RAZR best verkochte GSM in Europa
Wordt dit de echte opvolger van de RAZR
Fake duurder dan origineel ?!
LG P7200: Nog een RAZR lookalike
Samsung komt met eigen RAZR
RAZR look-a-like van LG
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.