Geruchten
28 september 2007 - Ron Smeets

FCC lekt weer een HTC

Deze keer is het de HTC Pheobus die zijn weg naar buiten gevonden heeft via de achterdeuren van de Amerikaanse FCC.

Op de foto is het toestel helaas niet echt duidelijk te zien maar kijkend naar de breedte (op de foto) lijkt het geen HTC me slide-out keuyboard te worden. Eerder eentje met een qwerty toetsenbord onder het display. Tenzij het display aan de voorzijde de gehele oppervlakte beslaat natuurlijk.

Enfin, genoeg voer voor speculatie, maar het enige dat we met relatieve zekerheid kunnen afleiden uit de documenten van de FCC is een dual-band GSM (850/1900MHz) en een 2 megapixel camera. Ook op de tekening hieronder kunnen we geen extra info ontdekken.

Op de rest van de specs, releasedatum en prijs zullen we dus nog even moeten wachten.Gerelateerde links:
HTC aankondigingen op 1 en 2 Oktober
De volgende HTC Smartphone wordt de Kii
Windows Mobile toestel van Sony Ericsson op komst?!
Eerste foto's van HTC's Google Phone uitgelekt
Specs en een ontwerpfoto van de HTC Omni
Google Phone van HTC nog dit jaar in de winkels
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.