Toestellen
13 oktober 2007 - Ron Smeets

FC Bayern editie van de W910i

Fans van Bayern München kunnen binnenkort bellen met een in hun clubkleuren uitgevoerde versie van de nagelnieuwe Sony Ericsson W910i.

Het toestel is niet alleen in Bayern rood uitgevoerd maar ook voorzien van het clublogo op de achterzijde en bijbehorende wallpapers, menu thema, news ticker, ringtones en een heuse FC Bayern quiz.

De Bayern GSM wordt exclusief via T-Mobile, een van de hoofdsponsors van de club, verkocht in combinatie met een abonnement.

Verder is het toestel natuurlijk kwa specs identiek aan de standaard versie die ook binnenkort in de winkels zal liggen.

Meer foto's:

Het toestel werd aan het publiek gepresenteerd door niemand minder dan Karl-Heinz RummeniggeGerelateerde links:
DVB-H toestel voor het WK voetbal
Engelse WK GSM van T-Mobile
WK 2006, miljarden voor telecom
Real Madrid GSM van Siemens in IKEA stijl
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.