Toestellen
17 september 2005 - Ron Smeets

Fashion phones van Samsung

Gezien het succes van de E530 ladyphone van de afgelopen zomer kon je er natuurlijk donder op zeggen dat de Koreaanse toestelmachine van Samsung nog de nodige 'spin-offs' zou gaan produceren.

En jawel hoor, de SPH-S3900 en S3950 zijn inmiddels gepresenteerd als de nieuwe Fashion phones , verkrijgbaar in vier modieuze kleuren, silver black en chique white voor de heren en angel blue en sweet pink (zoals de E530) voor de dames.

Beide modellen zijn zogenaamde sliders met een 1.3MP cam, een 262K kleurenscherm, Bluetooth, 150Mb geheugen, een MP3 speler en document viewer software voor office- en pdf bestanden.

In Korea zullen deze modebewuste toestellen voor rond de 250 Euro over de toonbank gaan, zo is de verwachting.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.