Toestellen
27 september 2005 - Ron Smeets

Fashion Phone van Elle

Glamour magazine Elle heeft in Frankrijk, samen met Alcatel de L'Esprit Glamphone op de markt gebracht. Hiermee mengt ook de Franse toestelfabrikant zich in het segment van de fashion phones.

Behalve een fraai en vrouwelijk design heeft het toestel ook een (VGA) cam en 3Mb memory, niet echt vooruitstrevend dus maar daar zullen de meeste dames ook niet op zitten te wachten, of wel?

Het scherm dat, als je het toestel uitzet, veranderd in een (opmaak)spiegeltje zal hem bij de beoogde doelgroep waarschijnlijk een stuk populairder maken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.