Accessoires
22 februari 2008 - Ron Smeets

Fashion Phone concept met glazen slider keypad

Designer Cris Owens heeft een bijzonder Fashion Phone concept ontworpen dat in mijn ogen het best goed zou doen als een van de toestel fabrikanten mocht besluiten een dergelijk toestel op de markt te brengen.

Het toestel, Egde genaamd, is uitgevoerd in glanzend zwart en heeft behalve een full-front (touchscreen) display ook een bijzonder fraai glazen keypad dat automatisch naar buiten schuift op het moment dat je het nodig hebt. De toetsen en zijkant van het keypad worden verlicht middels een LED in het toestel.

Op de website van de ontwerper kun je onder andere foto's vinden van het ontwikkelproces en enkele flash video's waarin getoond wordt hoe het toestel werkt.Gerelateerde links:
De Coco Chanel Fashion Phone
Nieuwe Fashion Phones van Samsung, de L310 en L320
Zilveren uitvoering van LG Prada met QWERTY keypad
Eerste videopreview van Samsung's Armani Phone
Fashion Phone van Elite heeft het niet!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.