Geruchten
14 december 2007 - Ron Smeets

Fashion GSM van Nokia en Tommy Hilfiger in de maak?

De Finse ontwerper Ristomatti Ratia schijnt onlangs op een Finse site geroepen te hebben dat hij momenteel werkt aan het ontwerp voor een nieuwe GSM in opdracht van Nokia en Tommy Hilfiger.

Toen journalisten hem met zijn uitspraken confronteerde was zijn reactie dat hij die berichten niet kon bevestigen of ontkennen. Mmmh, dat zegt meestal wel genoeg. . .

Dus na Dolce & Gabbana (Motorola), Prada (LG), Levi Strauss en Armani (Samsung) lijkt nu ook Nokia zich te willen identificeren met een modemerk, of andersom natuurlijk ;-)Gerelateerde links:
Faked in China: de Gucci GSM
Eerste videopreview van Samsung's Armani Phone
Prijsverlaging LG Prada
Gouden RAZR bij Dolce & Gabbana
Fashion GSM's van een Fashion merk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.