Entertainment
27 oktober 2009 - Ron Smeets

Fanwalkers op weg naar de EMA

Vandaag zijn vanuit Hamburg 100 Sony Ericsson FanWalkers op pad gegaan voor een tocht van 300 kilometer naar Berlijn alwaar ze na aankomst op 5 November aanwezig zullen zijn bij de uitreiking van de MTV European Music Awards.

Namens Nederland lopen vijf muziekfans mee: Maaike Jansen (19) uit Utrecht, Joey Manneken (19) uit Gorinchem, Jody Ofman (24) uit Zaandam, Maartje Schutte (21) uit Galder en Terry Spee (18) uit Emmeloord. Hun wandelavonturen van de komende dagen zijn natuurlijk online te volgen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.