Nieuws
05 december 2008 - Ron Smeets

Familiedrama start met SMSje

Toen de twee zonen en vrouw van een 38-jarige man uit het Duitse Rheine woensdagavond een SMSje ontvingen met de boodschap om zo snel mogelijk naar huis te komen omdat er 'een ongeluk gebeurd was' konden ze niet vermoeden dat dit berichtje eigenlijk hun doodsvonnis was.

Eenmaal thuis aangekomen werden ze door de vader gedood die daarna de hand aan zichzelf sloeg. De dode vrouw werd even later door familieleden gevonden die onmiddellijk de politie inschakelden.

Agenten vonden kort daarna de lichamen van de twee jongens en de vader. Naast de 38-jarige man lagen twee vuurwapens, die hij als lid van een schietvereniging legaal in zijn bezit had, en een in het Turks geschreven afscheidsbief met daarin de wens om in Turkije begraven te worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.