Entertainment
08 april 2009 - Ron Smeets

Familiedrama na ontmaskering overspelige vrouw via mobieltje

Wederom een bizar en triest verhaal uit de VS. Daar heeft een man zijn vijf kinderen en zichzelf vermoord nadat hij ontdekt had dat zijn vrouw hem bedroog en van plan was het gezin te verlaten.

De manier waarop hij zijn overspelige vrouw ontmaskerde is bijzonder te noemen. Samen met een van zijn dochters kwam hij met behulp van GPS Locator software die op de telefoon van zijn vrouw stond achter de verblijfplaats van moeder de vrouw.

Daar aangekomen trof hij haar aan met een nieuwe vlam. Vrouwlief liet hem vervolgens weten dat ze niet meer van plan was naar huis te komen. De nacht daarop vermoorde de man zijn vijf kinderen, stapte in zijn auto en sloeg enkele kilometers verderop de hand aan zichzelf. Zoals gezegd, een triest verhaal.

Foto via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.