Toestellen
07 februari 2009 - Ron Smeets

Faked in China: Sumsang Omnia

Op zoek naar een goedkope namaak Samsung Omnia? In China wordt je dan, zoals gewoonlijk, op je wenken bediend. Zie hier de Sumsang i908 Omnia, een dual SIM namaak versie van de populaire Samsung.

Om het nog iets verwarrender te maken heeft de leverancier op de productpagina van deze goedkope Chinese fake ook nog maar even een foto van het origineel geplaatst. Ik kan mij niet voorstellen dat ze daar in Korea blij mee zullen zijn.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.