Toestellen
28 februari 2009 - Ron Smeets

Faked in China: Noklan85-1

Ik weet natuurlijk niet of deze namaak N85 al langer bestaat, het zal wel, maar mij viel hij vandaag pas op na een tip van Cowboy Chris, de NOKLAN85-1.

Op zich hebben de Chinese namakers een goed gelijkende fake gemaakt tot en met de dual-slide functie dus mocht je online op zoek zijn naar het origineel en een aanbieding tegenkomen om een N85 voor $129 aan te schaffen dan ben je bij deze gewaarschuwd. Of het moet je niets uitmaken natuurlijk ;-)

Voor de volledigheid ook nog maar een paar specs van de NOKLAN85-1. Hij heeft een 2.6 inch display, Bluetooh, een Voice Recorder, GPRS, dual band GSM support, 1GB intern geheugen en een 'high defenition' camera waarvan de resolutie verder niet vermeld wordt. Ow ja, en je kunt SMSjes naar meerdere personen tegelijk sturen. Vooral dat laatste is lekker belangrijk om te vermelden ;-)))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.