Toestellen
01 mei 2009 - Ron Smeets

Faked in China: Nokla N98

De niet bestaande Nokia N98 houdt menigeen online al bijna twee jaar bezig, gevoed door concept ontwerpen en geruchten maar tot op de dag van vandaag heeft Nokia zelf nog helemaal niets gemeld over dit toestel.

Deze week is er met de komst van de fake Nokla N98 weer een hoofdstuk aan dit vermakelijke gerucht toegevoegd. Deze namaak Nokia heeft een 3 inch QVGA touchscreen display, een camera met (nog) onbekende resolutie, MP3 speler, FM Radio, dual-band GSM en dual-SIM support. En dat alles voor nog geen 60 Euro. Meer foto's:

Nokla-N98-Back
Nokla-N98-c
Nokla-N98

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.