Toestellen
27 mei 2009 - Ron Smeets

Faked in China: Nokia 8800 BMW

Mobieltjes van (dure) automerken zijn geen nieuws meer. Zo heeft Nokia de afgelopen jaren onder andere de Aston Martin en Lamborghini uitvoeringen van de 8800. Dat inspireerde een Chinese namaker tot de Nokia 8800 BMW.

Een nep-gouden toestelletje met nep-diamantjes en de gebruikelijke Chinese namaak specs. Nu zijn die in dit geval natuurlijk niet echt veel minder dan die van de originele Nokia 8800 want dat luxe toestel blonk ook niet ech uit vanwege haar geavanceerde specificaties ;-) Nog enkele foto's van 8800 BMW:

nokia-8800-bmw-b
nokia-8800-bmw-c
nokia-8800-bmw-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.