Toestellen
01 september 2009 - Ron Smeets

Faked in China: HTC Hero zonder 'kin'

Als we de geruchten moeten geloven dan wordt dit de nieuwe versie van de HTC Hero. Op de foto's hieronder is duidelijk te zien dat dit toestel geen 'kin' meer heeft en ietwat rondere vormen. Als het al een echte HTC zou zijn, dan dacht ik eerder aan een nieuwe versie van de Magic, niet de Hero.

Ik zeg: Chinese namaak. Maar goed, de tijd zal het leren. Voor de leifhebbers toch nog even enkele specs van deze 'vernieuwde HTC Hero'. Hij heeft onder andere een 5 megapixel camera, 528 MHz Qualcomm processor en 515MB werkgeheugen. HTC-Hero-China-Fake-a Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.