Toestellen
06 mei 2010 - Ron Smeets

Faked in China: HTC HD2

Het toestel op de foto's en video hiernaast en -onder zou een kloon van de HTC HD2 moeten zijn maar gezien de afmetingen van het display (3.6 inch) ligt hij dichter bij de HD Mini (3.2 inch) dan de HD2 (4.3 inch).

Hoe dan ook, het bljft natuurlijk goedkope Chinese fake! De specs zeggen eigenlijk ook al genoeg. Een 533 MHz processor, 5 megapixel camera (althans, dat staat erop) en een namaak Sense User Interface.

Verder hebben de namakers hem wel voorzien van een WVGA display en Windows Mobile 6.5.3. Dat valt dan weer mee. De prijs is, voor een kloon, met ca. 180 Euro ook een beetje aan de hoge kant als je het mij vraagt. HTC-HD2-Fake-c HTC-HD2-Fake-b HTC-HD2-Fake-d HTC-HD2-Fake-f HTC-HD2-Fake-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.