Toestellen
13 juli 2009 - Ron Smeets

Faked in China: Hello Kitty Phone 3G

Er zijn tientallen fake iPhone op deze wereld. De meesten daarvan komen uit China of Taiwan. Zo ook deze, de Hello Kitty Phone 3G (ja, zonder het 'Apple i-tje' ervoor).

Deze namaak kindermobiel heeft tri-band GSM met GPRS, dual-SIM support, een 2.6 inch touchscreen display, 2 megapixel HD(?) camera, MP3/MP4 speler en een FM Radio Tuner.

Opvallend detail: deze Hello Kitty weegt 356 gram en meet 15 x 9 x 7.5 CENTIMETER. Wow, dat is wel heel erg 'Back to the (early) Nineties' ;-) Of zou het toch een typefoutje zijn? Op de foto's hierboven en -onder ziet hij er in ieder geval niet echt uit als een baksteen. De prijs valt wel weer mee; 99 dollar. Hello-Kitty-Phone-3G-Front Hello-Kitty-Phone-3G-Back

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.