Toestellen
09 november 2010 - Ron Smeets

Faked in China: een Samung Galaxy S met iOS 4 erop (ahum)

Goh, zou die verkoopster van KPN vorige week dan toch gelijk hebben gehad toen ze zei dat je elk OS op elke smartphone kon zetten ;-))) Hieronder zie je een namaak Samsung Galaxy S met daarop iOS 4 geinstalleerd.

Uhhm, je hoeft natuurlijk geen detective te zijn om binnen twee seconden door te hebben dat het hier gewoon gaat om een iPhone 4 met twee stikkertjes ('Galaxy S' en de 'knoppen' onder het display) op de voorkant. Zeker geen 'World Premiere' maar hooguit wat vrolijke vroege ochtend nonsens ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.